El consell estratègic de Sant Cugat comença a treballar


  • Comparteix:

El consell estratègic de Sant Cugat ha iniciat aquest dilluns la seva activitat per tractar projectes transcendents per a la ciutat. En aquest organisme, una vintena de representants polítics, socials i econòmics analitzaran, entre d'altres qüestions, la implantació de la Televisió Digital Terrestre (TDT) i les infraestructures de la ciutat i la comarca.

El consell també tractarà la nova organització territorial de Catalunya, el soterrament de les línies de Ferrocarrils i els projectes econòmic de la zona. La trobada dels diversos sectors de la ciutat pretén posar en comú els punts de vista de qüestions transcendentals per al futur de Sant Cugat.

L'alcalde ha subratllat la importància de l'opinió dels diversos col·lectius de la ciutat.

Lluís Recoder

Volem rebre consells de col·lectius de la ciutat sobre qüestions importants de Sant Cugat.


El consell estratègic preveu reunir-se dues vegades a l'any. Les reunions tindran lloc a porta tancada. L'organisme va néixer d'una moció del PSC, aprovada per unanimitat fa un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.