UGT denunciarà a la fiscalia l'acumulació de prop de 400.000 objectes a Correus de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'UGT estudia denunciar a la fiscalia la situació de l'oficina de Correus a Sant Cugat. El sindicat denuncia que hi ha prop de 400.000 objectes acumulats a l'oficina postal de la nostra ciutat. L'UGT demana que es cobreixin totes les places per assolir una plantilla òptima. El sindicat també denuncia 'obscuritat' en la informació que es dóna per canviar de lloc de treball.

UGT considera que la direcció de Correus és 'nefasta' per haver portat només vuit treballadors a la seu santcugatenca de Correus. Segons el secretari general de la UGT al Vallès Occidental, Antonio Jurado, ara que al conjunt de Catalunya s'han incorportat més de 750 treballadors era l'oportunitat per acabar d'arreglar el 'problema' de Sant Cugat.

Jurado ha afegit que s'han ocultat les places que hi havia per a l'oficina de la nostra ciutat.

Antonio Jurado

Per la nefasta gestió de la direcció han perdut una oportunitat històrica per no haver portat a Sant Cugat una plantilla estable. La direcció ha ocultat les places de Sant Cugat.


Per això, l'UGT ha decidit que aquesta setmana, amb tota probabilitat, denunciaran la situació de Sant Cugat a la fiscalia.

José Feijoo, secretari del Sector Postal d'UGT de Catalunya, ha explicat que aquesta és l'alternativa que els queda.

José Feijoo

En breu anirem a la fiscalia a denunciar els problemes de Correus de Sant Cugat. És l'alternativa que ens queda.


L'UGT considera que per assolir un bon servei postal a Sant Cugat cal que s'incorporin deu persones més a la plantilla perquè, segons expliquen, hi ha una desena de barris santcugatencs sense cobrir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.