Ràdio Sant Cugat obre les portes a una escola de Montcada i Reixac


  • Comparteix:

Una escola de Montcada i Reixac ha visitat aquest dimarts les instal·lacions de Ràdio Sant Cugat. Els alumnes de cinquè curs han conegut de primera mà com treballa l'emissora municipal, amb l'objectiu de posar en marxa un projecte radiofònic al seu centre educatiu.

Un total de 45 nens i nenes de cinquè de primària del CEIP Elvira Cuyàs, de Montcada i Reixac, han visitat aquest dimarts Ràdio Sant Cugat i el Museu de la ciutat. L'alumnat ha escollit l'emissora municipal per conèixer de prop com treballa una ràdio de veritat, amb l'objectiu de tirar endavant un projecte radiofònic a la seva escola.

Així ho ha explicat el professor responsable de l'activitat, Àlex Martín.

Àlex Martín

Estem molt agraïts perquè els nens han pogut comprovar com funciona una ràdio. A l'escola tenim un projecte en marxa per fer un programa de ràdio.


Els alumnes han visitat totes les dependències de la ràdio municipal i han seguit en directe la realització del programa 'L'Esportiu'.

La cap de programes de Ràdio Sant Cugat, Carme Reverte, ha dit que visites com aquesta demostren que la nostra és una 'emissora de referència'.

Carme Reverte

RSC és una emissora de referència no només a la nostra ciutat. Ho posa de manifest l'interès que ha demostrat la visita d'aquesta escola.


Ràdio Sant Cugat acull habitualment visites d'escoles del nostre municipi, en el marc del Pla Municipal de Dinamització Educativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.