Els Mossos prioritzen la proximitat i la col·laboració amb la Policia Local


  • Comparteix:

La proximitat amb els santcugatencs i la confiança mútua seran els principis d'actuació dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat. L'inspector cap de la comissaria de Sant Cugat, Rafael Puche, ha assegurat que la policia nacional treballarà de forma coordinada amb la Policia Local per garantir al màxim la seguretat ciutadana.

Els Mossos d'Esquadra volen ser un actor social de confiança que s'integri a la ciutat. Així ho ha assegurat a Ràdio Sant Cugat l'inspector cap de la comissaria dels Mossos a la nostra ciutat, Rafael Puche. L'inspector ha afegit que Sant Cugat ha ofert una bona acollida al desplegament del cos policial, ara fa una setmana.

Rafael Puche explica la relació que els Mossos volen construir amb la ciutadania.

Rafael Puche

Ens hem d'acostar al ciutadà i aquest ens ha de veure com una part del municipi que fa un servei a la ciutadania. Això implica també una relació de confiança.


La coordinació entre cossos policials és una altre objectiu que s'han fixat els Mossos a la nostra ciutat. Segons l'inspector cap de la comissaria, la policia local i la nacional han de treballar conjuntament per donar un servei de seguretat ciutadana adequat.

Rafael Puche

Si no existeix aquesta coordinació i cadascú va per la seva banda, ens podem trobar fent el mateix servei dos cossos policials.


Ara per ara, el telèfon d'emergències dels Mossos d'Esquadra és el 088. Integrar tots els telèfons d'emergències en el 112 és l'objectiu a mig termini. Amb aquest servei, totes les trucades es canalitzaran des d'una mateixa centraleta i es desviaran en funció del tipus d'emergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.