Dos nous robatoris 'silenciosos' afecten vivendes de Valldoreix


  • Comparteix:

Un grup especialitzat dels Mossos d'Esquadra investiga dos robatoris 'silenciosos' ocorreguts aquest dimarts a Valldoreix. Els delinqüents s'han endut diversos objectes de valor de l'interior de dues vivendes. L'inspector cap de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat, Rafael Puche, demana a la ciutadania que activi les alarmes i altres mecanismes de seguretat però adverteix que la vigilància privada no pot actuar a la via pública.

Valldoreix ha tornat a patir robatoris nocturns en vivendes aquest dimarts. Un grup especialitzat dels Mossos de la Regió Metropolitana Nord s'encarrega de les investigacions. La policia científica ja ha fet les inspeccions oculars i les unitats d'investigació s'encarregaran ara de les diligències.

L'inspector cap dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Rafael Puche, explica el 'modus operandi' dels lladres silenciosos.

Rafael Puche

Són els típics robatoris silenciosios. Entren quan la gent dorm profundament i s'emporten coses fàcils d'endur-se i de valor.


Puche ha demanat als ciutadans que activin les mesures de seguretat 'passiva' als seus domicilis, com les alarmes de seguretat i altres dispositius. L'inspector, però, ha recordat que les empreses de seguretat privada no poden actuar a la via pública i ha advertit que els Mossos perseguiran les empreses que s'extralimitin en les seves funcions, com ja va començar a fer el Cos Nacional de Policia a Valldoreix,

Rafael Puche

A la via pública només tenen competències els cossos policials. No podem permetre aquesta activitat i, si es detecta, continuarem les investigacions del CNP.


L'inspector cap dels Mossos a Sant Cugat ha explicat que el dia 2 de novembre es va activar a la nostra ciutat l'operatiu 'Sedàs', que té l'objectiu de reduir al màxim els robatoris en vivendes a tot Catalunya.

En la seva primera setmana a Sant Cugat, els Mossos d'Esquadra no han practicat cap detenció. El cos policial ha instruït diligències d'alguns casos derivats des de la Policia Local, relacionats amb petits furts i incidents de violència de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.