L'inici de les obres de la nova seu del Club Muntanyenc es retarda fins al 2003


  • Comparteix:

Les obres de la nova seu del Club Muntanyenc es retarden fins a principis de l'any vinent. L'entitat té pendent la redacció definitiva del projecte i la licitació de les obres per part del consistori. Tot això, impedirà que les obres comencin al mes de novembre, tal i com estava previst.

La junta directiva del Club Muntanyenc aprovava ahir el projecte dels arquitectes, i ara està pendent d'enllestir tots els tràmits previs a l'obertura del concurs públic. Un procés que ha retardat l'inici de les obres fins l'any vinent. De moment, l'entitat vol assegurar que la inauguració del local pugui realitzar-se abans del març de 2004. Escoltem el president, Narcís Castanyer:

Narcís Castanyer

Les obres es retarden fins a principis d'any, però l'important és que el local es pugui inaugurar a la primavera de 2004


El projecte de la nova seu està pressupostat en un milió d'euros. Per poder assumir la despesa, el Club volia demanar un crèdit que cobrís el 70% del cost, ja que la resta, uns 300.000 euros, són assumibles per l'entitat, sense variar la quota dels socis. Castanyer ha parlat sobre aquest assumpte:

Narcís Castanyer

Estem quantitat amb dues entitats bancàries, però no puc avançar qui, ni la quantitat


La nova seu del Club Muntanyenc s'aixecarà al futur Centre Cívic de la Rambla del Celler sobre una parcel·la de 1.500 metres quadrats. L'edifici tindrà 3 plantes i permetrà a l'entitat superar els problemes de col·lapse de socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.