El Correllengua passa aquest cap de setmana per Sant Cugat


  • Comparteix:

La CAL és l'organitzadora del Correllengua

La CAL és l'organitzadora del Correllengua

Tallers, festa infantil i música són algunes de les propostes del Correllengua al seu pas per Sant Cugat. Malgrat que la celebració es fa demà, els organitzadors han preparat per aquesta nit diverses activitats.

Per quart any consecutiu, el Correllengua passarà per la nostra ciutat reclamant la unitat i oficialitat de la llengua catalana. El Correllengua és una iniciativa que ha recorregut bona part de les comarques dels Països Catalans amb el lema 'Català: llengua d'Europa'.

La Coordinadora d'Associacions per a la llengua, la CAL, és l'organitzadora dels actes i ha preparat per aquesta nit un avanç amb un concert al Pla de Vinyet. L'actuació, que començarà a les 10 de la nit, presentarà als grups locals Muten Roshi i Gato-el-Quiman i els valencians, Aïsha.
Un dels membres de la CAL, Bernat Pros, ha explicat com veu la situació del català a Sant Cugat:

Bernat Pros

L'objectiu del Correllengua és reclamar un millor ús del català en tots els seus àmbits


Demà, el programa començarà a les 5 de la tarda a la Plaça d'Octavià, que serà el punt de trobada dels seguidors del Correllengua. A la plaça, tindran lloc tallers de diverses entitats de cultura tradicional, com els bastoners i els castellers, i activitats com el Trencaclosques dels Països Catalans. A les 6, començarà una festa infantil amb el grup Musical Corrandes. No faltarà la xocolatada popular i la lectura del manifest.

El membre de la CAL, Bernat Pros, ha afirmat que busquen la màxima implicació d'entitats i associacions:

Bernat Pros

Volem implicar el màxim de persones


El Correllengua va començar el seu recorregut el passat dia 7 a Rià, a Conflent, i finalitzarà el 9 de novembre a Perpinyà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.