Sant Cugat acull aquest cap de setmana la primera Festa de la Solidaritat


  • Comparteix:

La primera Festa de la Solidaritat de Sant Cugat se celebra aquest cap de setmana. Aquesta celebració és fruït d'una iniciativa conjunta entre 14 ONG's de la ciutat i els col·lectius d'immigrants. L'objectiu de la festa és sensibilitzar als santcugatencs sobre diversos problemes.

Les activitats començaran demà a la tarda al passeig dels Plataners amb una xocolatada i jocs i tallers per a tothom. Entre les activitats previstes destaquen la 'Ludoteca Gegant' que instal·larà Intermón o la Botiga dels Horrors de Sodepau. A dos quarts de vuit es podrà gaudir de l'espectacle infantil 'Ralet Ralet' de la companyia Samfaina de Colors. La plaça d'Octavià, acollirà a partir de dos quarts d'onze de la nit, el concert de música colombiana del grup 'Palo Q Sea'.

El matí de diumenge es destinarà a les diferents paradetes de les entitats que conformen la Coordinadora per la Solidaritat. Entre elles, també hi haurà un paper destacat dels col·lectius d'immigrants. Ho explica Martina Palomino, membre d'Aba Guima, una de les entitats organitzadores:



L'objectiu de la festa és doble: d'una banda, donar a conèixer la tasca de la coordinadora i de les entitats que la conformen, i de l'altra, sensibilitzar els santcugatencs sobre les diferents problemàtiques i animar-los a que actuïn.

La Coordinadora de la Solidaritat va néixer el 1995 arran de la campanya que es va fer al nostre municipi per aconseguir que la ciutat destinés el 0'7% dels ingressos municipals a tasques de solidaritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.