El mal funcionament de Correus fa baixar l'assistència a l'Open de Dòmino en memòria de Jaume Tubau


  • Comparteix:

L'alcalde torna a denunciar el mal funcionament de l'ens postal i la manca de resposta del govern espanyol

L'alcalde torna a denunciar el mal funcionament de l'ens postal i la manca de resposta del govern espanyol

El mal funcionament de Correus s'ha tornat a deixar sentir a la nostra ciutat, en aquest cas amb motiu del Primer Open de Dòmino de Sant Cugat en Memòria de Jaume Tubau. La jornada, organitzada pel Club Santa Anna de Barcelona, ha comptat amb una assistència molt més baixa de la prevista ja que la majoria de cartes de convocatòria estan retingudes a les oficines de l'ens postal.

Tot i que la previsió de l'organització era omplir fins a unes 40 taules, finalment aquestes no han superat la mitja dotzena. I és que segons han explicat des de l'organització, la gran majoria de cartes que es van enviar informant del campionat estan encara retingudes a la seu de Correus.

Així ho ha denunciat el secretari general de la Federació Internacional de Dòmino, Esteve Bosch, durant el lliurament de premis de l'Open.

Esteve Bosch

Són circumstàncies que no esperaven, ja que Correus té retingudes més de 300 cartes de convocatòria i hi ha molta gent que no se n'ha assabentat


Davant d'aquesta situació, l'alcalde de Sant Cugat ha tornat a lamentar que el Ministeri de Foment no prengui les mesures necessàries per resoldre d'una vegada per totes aquest problema. Lluís Recoder ha recordat que des de fa anys l'Ajuntament està reclamant aquestes mesures al govern de l'estat.

Lluís Recoder

No confiin que s'arregli el tema del correu, jo ja no hi confio.Porto molts anys darrera aquesta qüestiço. Aquí, del que es tracta és que tothom faci bé la seva feina i resulta que hi ha algú que no ho fa


Aquesta situació no ha aconseguit però treure emotivitat a l'acte, que estava dedicat a la memòria de Jaume Tubau. La família del desaparegut tinent d'alcalde ha assistit al lliurament de premis i ha rebut amb emoció una placa commemorativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.