El 29è Pessebre Vivent incorporarà una pantalla gegant per millorar la visibilitat


  • Comparteix:

La 29a edició del Pessebre Vivent arribarà als Jardins del Monestir el proper 24 de desembre. El grup de Joves de la Parròquia demana un cop més la col·laboració de tota la ciutadania, sobretot dels més menuts, per preservar aquesta tradició nadalenca a la nostra ciutat. Els organitzadors volen incoporar enguany una pantalla gegant per millorar la visibilitat de l'espectacle.

El proper dissabte, el grup de Joves de la Parròquia començarà a escalfar motors per al Pessebre Vivent. Tots els nens i nenes que vulguin participar d'aquesta inciativa, que enguany arriba a la seva 29a edició, podran incriure's aquest dissabte a la Parròquia, a partir de dos quarts de dotze del migdia.

Així ho ha explicat el president del grup de Joves de la Parròquia, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Dissabte que ve a dos quarts de dotze del migdia comencen les inscripcions a la parròquia a dos quarts de dotze del migdia. Qualsevol infant que vulgui participar només ha de venir i apuntar-se.


Puigneró ha indicat que, seguint amb l'objectiu de cada any de millorar la visibilitat, enguany la intenció és instal·lar una pantalla gegant perquè els ciutadans puguin seguir en directe la representació del pessebre vivent.

Ramon Puigneró

Una de les coses que hem pensat fer aquest any és instal·lar una pantalla gegant perquè els ciutadans puguin seguir, en directe, el pessebre vivent.


Els assajos tindran lloc cada dissabte, a partir del 25 de novembre, de dos quarts de dotze a dos quarts de dues del migdia als Jardins del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.