El DiR Sant Cugat se sumarà als actes de la Marató de TV3


  • Comparteix:

El gimnàs DiR Sant Cugat serà la seu central dels actes que el club de fitness organitza per recaptar fons per la Marató de TV3. Diferents personalitats del món de la cultura, l'esport i la política es reuniran el 16 de desembre en una jornada de portes obertes al centre santcugatenc i participaran en un 'spinning' solidari.

Un any més, i seguint amb la tradició que ja van iniciar el 2003, els 13 centres DiR de Catalunya col·laboraran amb la Marató de TV3. Enguany el centre DiR de Sant Cugat serà la seu central de tots els actes. El proper 16 de desembre, diferents personalitats del món de la cultura, l'esport i la política participaran en un 'spinning' solidari on es recaptaran fons per la Marató.

La cap de premsa de DiR, Carme Barceló, explica que el centre de Sant Cugat prendrà el màxim protagonisme el dia de la Marató. Així ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Carme Barceló

DIR Sant Cugat es convertirà en el club més mediàtic. Farem una jornada de portes obertes a tots els ciutadans i ciutadanes i a més hi haurà un Spinning Solidari.


Cares conegudes com l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, Marta Ferrussola, Almudena Cid, Elsa Anka i Gemma Mengual ja han confirmat la seva assistència.

El centre de fitness, a més, posarà en breu a la venda un penjoll per al mòbil amb l'icona del centre per tal de sumar diners per a la Marató.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.