L'Ajuntament oferirà serveis d'atenció domiciliària a discapacitats


  • Comparteix:

L'Ajuntament estrenarà l'any vinent un nou servei d'atenció domiciliària destinat a les persones amb discapacitat. Així ho ha anunciat el regidor de Sanitat, Enric Tomàs, després d'assistir a la trobada de regidors de Serveis Socials que ha organitzat la Diputació de Barcelona per debatre sobre l'autonomia personal.

L'Ajuntament atendrà domiciliàriament les persones amb discapacitats a partir de l'any que ve. L'equip de govern té previst que treballadors socials vagin a les cases particulars per atendre les necessitats bàsiques de les persones que ho necessitin.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha explicat que l'augment de l'esperança de vida de les persones amb discapacitats ha generat un increment de la demanda d'aquest tipus d'atenció domiciliària.

El titular de Sanitat ha anunciat aquestes mesures després de participar a la trobada de regidors de Serveis Socials de la demarcació, organitzada per la Diputació de Barcelona. La sessió ha tractat la promoció de l'autonomia personal.

Tomàs ha explicat una de les conclusions de la trobada, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Enric Tomàs

L'atenció domiciliària està focalitzada a la gent gran però no és l'únic col·lectiu que la requereix, sinó també els discapacitats.


El fòrum, organitzat per la Diputació de Barcelona, ha estudiat la manera d'arribar a més població i trobar solucions unides a les necessitats individuals.

Enric Tomàs ha explicat que durant l'actual mandat, Sant Cugat ha multiplicat per quatre el pressupost municipal en Serveis Socials. Tomàs ha mostrat el seu desig que amb la futura Llei de Dependència puguin comptar amb més recursos per aplicar més mesures d'atenció domiciliària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.