L'Ajuntament prepara activitats per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones


  • Comparteix:

Una concentració ciutadana, una exposició i l'edició d'una guia d'actuació són algunes de les activitats que l'Ajuntament prepara per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. La jornada tindrà lloc el proper 25 de novembre.

L'Ajuntament prepara diverses activitats per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Les jornades començaran amb una concentració ciutadana que tindrà lloc el 24 de novembre a la plaça d'Octavià. El mateix dia també s'inaugurarà l'exposició 'Violència: tolerància zero', on les persones que hi assisteixin rebran una guia per combatre la violència contra les dones.

A més d'aquestes activitats, la regidora d'Igualtat i Societat de la Informació, Marta Subirà, explica que l'Ajuntament continuarà oferint els tallers de prevenció per a joves als centres de secundària.

Marta Subirà

Hem detectat que la prevenció és el més important. Hem apostat pels tallers de formació als IES per evitar, en el futur, situacions de violència.


Un espectacle de Luz Casal i la presentació de l'informe anual sobre la situació de la violència a Sant Cugat durant el 2006 també formen part de les activitats organitzades per l'Ajuntament.

Subirà assegura que l'actitud de les dones davant dels maltractaments està canviant.

Marta Subirà

Les dones són conscients que han de denunciar les agressions, tant pel seu bé com pel del seus fills, que poden tenir seqüeles en el futur.


La regidora d'Igualtat i Societat s'ha felicitat que Sant Cugat ja compti amb una Oficina d'Atenció a les Víctimes (OAV) que depèn dels Mossos d'Esquadra.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.