Decomissen 800 productes irregulars d'un establiment de l'avinguda Cerdanyola


  • Comparteix:

La Policia Local ha decomissat uns 800 productes d'un basar xinès de l'avinguda de Cerdanyola. Després d'efectuar una inspecció rutinària, la policia ha comprovat que la botiga venia productes sense segell certificador de la Comunitat Europea. La policia ha enviat ja un expedient administratiu al departament de Salut de la Generalitat, que s'encarregarà del cas.

Alguns dels productes intervinguts podrien estar compostos amb materials tòxics. D'altres, destinats als infants, contenien peces molt petites i eren tallants. D'altra banda, també s'han decomissat pel·lícules pornogràfiques que estaven col·locades en una de les prestatgeries de joguines infantils.

El local comercial intervingut, que respon al nom de 'Basar Fu-lin', té llicència municipal per realitzar activitats de venda al detall d'objectes de regal, per a la llar, peces de roba, productes de ferreteria i joguines.

La Policia Local ha informat la Generalitat de l'actuació duta a terme perquè l'administració catalana determini les responsabilitats sancionadores que se'n puguin derivar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.