L'Ajuntament entén les queixes dels usuaris del gimnàs de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

L'Ajuntament comprèn el malestar d'alguns usuaris del gimnàs públic de la Rambla del Celler i està a l'espera de contrastar les seves versions amb les de la direcció del centre concessionari. El regidor d'esports, Xavier Cortés, es reunirà la setmana que ve amb els clients descontents per concretar les seves queixes, però descarta canviar l'empresa concessionària del centre.

L'equip de govern ja ha respost la cinquantena d'usuaris que han denunciat aquest dijous 'la manca de manteniment' i 'el mal servei' del gimnàs públic de la Rambla del Celler. La regidoria d'Esports diu entendre les denúncies d'aquests usuaris. De moment la regidor d'Esports, Xavier Cortés, ja ha transmès el malestar dels clients a la direcció del centre.

Tot i això, Cortés està a l'espera de contrastar les queixes dels clients en una reunió aquest dimarts.

Xavier Cortès

El que cal és contrastar aquestes queixes i veure com es concreten. Segurament n'hi ha de justificades i altres que no.


Tot i la comprensió d'algunes crítiques sobre el manteniment del gimnàs, la regidoria d'Esports ha expressat la seva sorpresa sobre les queixes de la falta d'higiene en el centre. Cortés ha assegurat que el recent informe dels tècnics de sanitat de l'Ajuntament certifica un grau d'higene correcte al centre.

Xavier Cortés

M'han sobtat les queixes sobre la manca d'higene ja que el darrer informe dels serveis d'inspecció municipal és favorable.



L'empresa Ubae és la concessionària de les instal·lacions esportives de la Rambla del Celler fins al 2033. Cortés ha descartat canviar l'empresa concessionària del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.