La delegació santcugatenca ja ha arribat a Turquia per contribuir a construir una cultura de pau


  • Comparteix:

Ensenyar la feina que porta a terme l'Ajuntament en matèria de solidaritat i cooperació i conèixer el treball que realitzen altres entitats en el foment de la pau entre israelians i palestins. Aquests són els principals objectius que es marca la delegació santcugatenca que des de diumenge es troba Turquia participant a la Conferència internacional sobre educació per la pau.

L'Ajuntament, a través de l'Oficina Sant Cugat Solidari, participa des d'aquest passat diumenge i fins al proper dijous 23 de novembre a la Conferència internacional sobre educació per la pau que té lloc a la ciutat turca d'Antalya.

La delegació santcugatenca es completa amb representants de tres entitats, La Universitat Internacional de la Pau, l'ONG 'Mestres per Bòsnia' i el Centre Internacional Escarré per a les minories ètniques i les nacions. Aquestes tres associacions, intercanviaran experiències i divulgaran la seva activitat. Un periodista de Ràdio Sant Cugat forma part de la delegació i farà una cobertura informativa diària de l'esdeveniment.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que encapçala la delegació santcugatenca, ha explicat que aquesta experiència servirà per donar a conèixer la feina que fa l'Ajuntament de la nostra ciutat en matèria de solidaritat i cooperació i per aprendre el treball que realitzen pel foment de la pau altres entitats.

Toni Ramon

La nostra presència reuneix dos objectius. Poder explicar la feina que fem des de l'Ajuntament així com conèixer entitats que treballen pel foment de la pau per obrir futures vies de cooperació.


La conferència, organitzada pel Centre per a la Recerca i la Informació Israelià i Palestí, pretén aplegar 100 representants de la banda israeliana i 100 de la banda palestina, a més d'un centenar de representants internacionals. L'objectiu és contribuir a construir una cultura de pau entre les dues comunitats i avançar cap a la resolució pacífica i multilateral del conflicte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.