El V Premi d'Arquitectura constata un augment de la qualitat de les construccions


  • Comparteix:

El cinquè Premi d'Arquitectura que organitza l'Associació de Propietaris de Sant Cugat ha reconegut enguany l'habitatge unifamiliar situat al número 5 del carrer de Buenos Aires i un conjunt de cinc edificis plurifamiliars al barri de Can Cabassa. En aquesta ocasió, a més, s'han concedit tres mencions honorífiques per tal de reconèixer la gran qualitat de les 19 obres presentades.

En la categoria d'habitatge unifamiliar, enguany el jurat ha reconegut la feina dels arquitectes Montserrat Muñoz i Jordi Cartagena pel seu habitatge unifamiliar ubicat al número 5 del carrer Buenos Aires, a Mira-sol. En plurifamiliar, el guardó ha recaigut en Ricard i Joan Manuel Sanahuja pel conjunt de 5 edificis situats al barri al carrer Arnau de Vilanova, també de Mira-sol.

Pel que fa a les tres mencions honorífiques, la primera ha recaigut en el Sant Cugat Hotel i Restaurante, dels arquitectes Pep Bonet, Ignasi Tiana i Enric Steegman. La segona ha estat per un atrevit habitatge unifamiliar situat al número 34 del Passeig de l'Havana de Mira-sol, dels arquitectes Carlos Nieto i Jordi Tejedor. I en tercer lloc, per un habitatge plurifamiliar del carrer Valldoreix número 29 realitzat pels arquitectes Xavier Alemany, Lluís Badenas i Jaume Tubert.

El president de l'Associació de Propietaris de Sant Cugat, Josep Maria Ros, ha explicat que els premis van ser creats per col·laborar amb l'Ajuntament per tal de contribuir a la millora estètica del municipi. Ros ha afegit que aquest any hi ha hagut un augment de qualitat.

Josep Maria Ros

Hem vist amb satisfacció, amb totes les obres que s'han presentat, que hi ha hagut un augment important pel que fa a la qualitat.


Les obres estan exposades a la sala d'atenció al client de l'empresa Autocugat, patrocinadora dels premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.