L'esport femení, protagonista de la 10a edició dels 'Premis Esport En Marxa'


  • Comparteix:

La desena edició dels 'Premis Esport En Marxa' té un clar protagonista: l'esport femení, que es va emportar 5 dels 9 guardons. Gina de Swert s'emporta el premi a millor esportista. El moment més emotiu és l'entrega del guardó a una trajectòria esportiva, que va anar a parar a les mans d'Àlex Barberà.

Nou van ser els premis que es van repartir ahir en la "Nit de l'Esport". Els repassem a continuació:

1. El premi a la millor direcció esportiva va ser per al Club Voleibol Lubesa Sant Cugat, per ser un dels clubs de referència en l'àmbit català, per haver aconseguit el campionat de Catalunya juvenil i classificar tots els seus conjunts entre els millors equips catalans, a més de consolidar l'organització del torneig internacional de base. Va recollir el premi un més que content Francesc Tortosa, president del club.

Francesc Tortosa

No ens ho esperàvem. M'honora presidir aquest club.


2. El premi al millor entrenador/a, per Mati Heras, per haver assolit el Campionat de Catalunya juvenil i haver arribat a la fase prèvia del campionat d'Espanya amb el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat. Després de l'entrega de premis, Heras compartia la seva felicitat amb les jugadores.


Mati Heras

Gràcies a les jugadores del club. No m'ho esperava.


3. El guardó al millor equip sènior va anar a parar a l'Equip Femení del Club de Golf Sant Cugat, per haver aconseguit el campionat d'Espanya d'Interclubs i el cinquè lloc a l'Europeu. L'equip, format per Inés Tusquets, Diana Terol i Judit Chávez van manifestar la seva sorpresa pel premi.

Equip Femení del Club Golf Sant Cugat



4. El premi al millor equip júnior per al Juvenil femení del Júnior d'hoquei herba, per haver-se proclamat campió de lliga i d'Espanya. Bona part de l'equip va pujar a l'escenari a recollir el guardó.

Juvenil femení del Júnior d'hoquei herba

Estem molt contentes de rebre aquest premi.


5. El guardó a la millor projecció exterior va ser per va Maria Rosa Tamburini, per haver aconseguit la medalla de plata en el darrer Mundial femení d'hoquei patins amb la selecció espanyola. Tamburini dedicava molt especialment aquest premi.

Maria Rosa Tamburini

Li dedico el premi al meu germà, que gràcies a ell em vaig enganxar a l'hoquei.


6. El premi per a la millor projecció social va ser per a la Unió Esportiva Sant Cugat, pel treball continuat al llarg dels 20 anys, promocionant els valors entre els seus esportistes i promovent una iniciativa com la grada jove. Va recollir el guardó el president de l'entitat, Valentí Feixas.

Valentí Freixas

Hem d'agrair aquest premi a la gent que durant aquests 20 anys ha treballat en favor de la UESC.


7. El premi a la promoció de base, per la secció d'atletisme de l'escola Joan Maragall, pel quart lloc aconseguit en el Campionat de Catalunya de relleus amb l'equip aleví masculí, per participar a la fase prèvia del campionat d'Espanya i ocupar els primers llocs en els diferents cros escolars del Consell Esportiu del Vallès Occidental. El coordinador de la secció, Oswaldo Romero, es mostrava satisfet amb el premi.

Oswaldo Romero

Ha estat emocionant que un mitjà de comunicació valori el treball que es fa des dels centres educatius.


8. Un guardó més emotiu va ser el que premiava tota una trajectòria, que se'l va emportar Àlex Barberà per haver dedicat bona part de la seva vida al servei del Sant Cugat Esport. Escoltem un emocionat Àlex Barberà.

Àlex Barberà

Emoció total. Estic molt agraït.


9. Finalment, un dels premis més esperats va ser el de millor esportista de l'any, que va ser per Gina De Swert, per proclamar-se campiona de lliga i Copa de la Reina amb l'INEF de Barcelona, campiona d'Espanya de rugby a 7 universitària, per haver recollit el guardó de millor esportista universitària de Catalunya i per ser novena al Campionat del Món amb la selecció espanyola a Canadà. I no oblidem que De Swert és una de les responsables d'haver recuperat l'equip femení del Sant Cugat, el Club Rugbi Sant Cugat Nineteenth Hole.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.