Valoració positiva dels veïns de Coll Favà per l'asfalt sonoreductor de la Ronda Nord


  • Comparteix:

L'associació de veïns del barri de Coll Favà valora molt positivament l'asfalt sonoreductor que l'Ajuntament ha posat a tota la Ronda Nord. Segons el president de l'entitat, els treballs s'han fet 'quan tocaven' i de manera 'racional'. Tot i això, el barri demana altres mesures per minimitzar l'impacte sonor d'aquesta via, com la instal·lació de pantalles acústiques.

L'entitat veïnal de Coll Favà ha fet un pas més en el seu camí per millorar el barri. I és que l'Ajuntament ha donat resposta a les seves demandes de minimitzar l'impacte sonor de la Ronda Nord, al seu pas entre Coll Favà i el barri de Can Magí, repavimentant la via amb asfalt sonoreductor.

El veïnat valora molt positivament aquest pas ja que, segons assegura el president de l'entitat, Jesús Peribáñez, els residents més propers a aquesta via 'ho han notat molt'.

Peribáñez assegura que els treballs s'han fet en un bon moment i de manera 'racional'.

Jesús Peribáñez

La valoració és molt positiva i la gent que viu al costat ho ha notat molt. Estem contents que s'hagi fet quan tocava. S'ha fet d'una manera racional.


Amb tot, però, l'associació considera que encara es pot fer més per minimitzar l'impacte sonor de la Ronda Nord. Peribáñez ha explicat que han realitzat un estudi, a càrrec de dos enginyers sonors, on es constata que instal·lar pantalles acústiques en el tram on els habitatges estan més a prop de la via milloraria la convivència.

Els veïns consideren, a més, que la instal·lació d'un semàfor a les vies de Renfe, al seu pas per l'estació de Coll Favà, ajudaria a minimitzar l'impacte sonor en aquesta zona de la ciutat.

D'altra banda, Jesús Peribáñez ha explicat que l'entitat veïnal està treballant ara per canviar la ubicació de l'edifici d'hisenda que s'ha de construir en una parcel·la de Coll Favà i també perquè l'Ajuntament construeixi equipaments per a joves i grans a prop del camp de futbol.

Jesús Peribáñez

Seria un somni poder tenir un casal pel barri perquè aquí ara tenim molts nens i adolescents. Estaria bé que a la part de sota del camp de futbol es pogués construir un casal.


La millora del servei de recollida de la brossa és una altra de les demandes de l'associació de veïns del barri de Coll Favà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.