Dos programes de Ràdio Sant Cugat opten als premis de comunicació local de la Diputació


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat ha presentat dues candidatures als Premis de la Comunicació Local, que convoca la Diputació de Barcelona. L'edició especial del magazín 'Sant Cugat a fons' amb motiu del 24è aniversari de l'emissora i la retransmissió de la final de la Lliga de Campions, a càrrec de l'equip d'esports, opten als guardons.

El pavelló poliesportiu Can Rosés de Rubí serà l'escenari, el 16 de març, del lliurament de premis amb què la Diputació de Barcelona vol reconèixer la tasca dels mitjans de comunicació a nivell local i comarcal. Ràdio Sant Cugat participa a la convocatòria amb programacions especials que es presenten al premi Rosalia Rovira, dotat amb 20.000 euros.

Dins aquest apartat, l'emissora ha presentat l'edició especial del matinal 'Sant Cugat a fons' per commemorar els 24 anys de la ràdio, com a millor proposta de magazín. En la categoria de millor programa informatiu o divulgatiu, la ràdio local ha apostat per la retransmissió de la final de la Lliga de Campions, Barça-Arsenal, que va fer l'equip d'esports d'aquesta casa.

El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha afirmat que el premi més important que es pot tenir és la complicitat amb la ciutadania.

Xavier Fornells

No tenim cap esperança ni cap desesperança. El premi l'hem de buscar nosaltres mateixos amb la complicitat amb els santcugatencs. És el premi més important.


Ràdio Sant Cugat no és l'únic mitjà de comunicació de la ciutat que ha formalitzat una candidatura als Premis de la Comunicació. El Diari Ateneu, editat per l'Ateneu Santcugatenc, concorre als Premis Tasis-Torrent de premsa escrita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.