Els santcugatencs d'origen equatorià critiquen el consolat per l'organització de les eleccions


  • Comparteix:

Els equatorians de Sant Cugat assenyalen el consulat d'Equador com a principal responsable de la mala organització de la jornada electoral. Un centenar d'immigrants equatorians de la ciutat van acudir diumenge a les urnes per triar, en la segona volta, el president del seu país d'origen.

La distribució de les meses electorals i el sistema de vot -a través d'un paper- no ha agradat als equatoriants de Sant Cugat que diumenge van anar votar al consulat d'Equador, a Barcelona.

El secretari de l'associació santcugatenca d'immigrants Nuevos Horizontes, Diego Castelo, es mostra decebut pel funcionament de la jornada electoral.

Diego Costelo

El consulat no va fer bé l'organització de les paperetes. Les meses no estaven bé, s'havia de votar en un paper, semblàvem ... no ho sé. No va anar del tot bé.


Es calcula que un centenar d'equatorians de Sant Cugat van anar a votar diumenge.
Pel que fa a la crida que el candidat d'esquerra va fer als immigrants equatoriants que hi ha repartits per tot el món perquè tornin al seu país, Castelo és contundent.



Diego Castelo

Ell pot fer crides, però si el país no progressa no s'hi pot anar a treballar. Hem d'estar segurs de com va el país, però ara mateix nosaltres no pensem anar a l'Equador.


Les dades oficials del Tribunal Suprem Electoral (TSE) de l'Equador han confirmat el triomf del candidat d'esquerra, Rafael Correa, a la segona volta de les eleccions presidencials celebrades diumenge.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.