CCOO demana a Renfe un augment de la freqüència de pas a la línia C7


  • Comparteix:

Comissions Obreres reclama al govern espanyol que augmenti la freqüència de pas de la línia C7 de Renfe i millori la coordinació de l'enllaç entre aquesta línia i la C4. El sindicat, que ha demanat un paquet de mesures per resoldre la situació de Renfe a Catalunya, assegura que la prioritat ha de ser per als trens de rodalies i no per al TGV.

CCOO proposa una llista de 17 mesures per millorar el servei de Renfe a Catalunya. Una d'elles afecta la línia C7, que passa per Sant Cugat i que actualment té una freqüència de pas de combois molt reduïda. Aquest fet, sumat a la gran quantitat de santcugatencs que agafen aquest tren en hores punta, ha portat CCOO a exigir millores.

Escoltem el responsable de comunicació i imatge de CCOO al Vallès Occidenta Salvador Seliva.

Salvador Seliva

Nosaltres plantegem que augmenti la freqüència de la línia C7 i que a les hores punta els trens passin cada 5-7 minuts, perquè hi ha una demanda molt important a la nostra comarca en aquesta línia.


Seliva fa èmfasi en la necessitat de millorar l'enllaç entre la línia C7 i la C4.

Salvador Seliva

No pot ser que es trigui 20 minuts per agafar un enllaç. També plantegem millorar els enllaços per anar als polígons industrials.


CCOO ha deixat molt clar que la prioritat del govern ha de ser per als trens de rodalies i no pas per al TGV, al que consideren un mitjà per a minories.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.