Creu Roja fa una nova crida a donar sang abans de les vacances de Nadal


  • Comparteix:

Creu Roja organitza aquest dijous la primera de les dues jornades de donació de sang previstes pel mes de desembre a Sant Cugat. Aquestes jornades, prèvies a les festes de Nadal, tenen per objectiu pal·liar el descens de donacions que cada any es produeix durant aquesta època.

Els santcugatencs tindran dues noves oportunitats per donar sang. Aquest dijous i el proper dilluns, Creu Roja organitzarà dues convocatòries extraordinàries de donació de sang a la nostra ciutat.

L'elecció d'aquestes dates s'emmarca dins les actuacions previstes per suavitzar l'habitual descens de donacions que es produeix per les festes de Nadal. Amb aquesta decisió, Creu Roja vol fer un esforç de captació els dies previs a les vacances per tenir un bon nivell de reserves.

Així ho explica el sotspresident de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez.

Enric Martínez

Aquesta campanya s'emmarca dins les accions preventives que fa el Banc de Sang i Teixits de Catalunya per avançar-se al descens de sang de Nadal.


La primera jornada de la campanya de donació serà aquest dijous a l'Oficina Local de la Creu Roja, de 10 a 2 del matí i de 4 a dos quarts de 9 del vespre. La segona jornada serà el dilluns al Club Muntanyenc, de 5 a dos quarts de 9 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.