Sant Cugat se suma al Dia Mundial contra la Sida amb actes informatius


  • Comparteix:

Tallers, taules informatives i una tertúlia radiòfonica són les activitats que l'Ajuntament ha programat per sumar-se al Dia Mundial de la Sida. Sota el lema 'Atura la Sida. Tu pots', l'àrea de Sanitat del consistori fa una crida a la sensibilització diària.

La lluita contra l'epidèmia de la Sida és un treball de cada dia. Així ho diu la regidoria de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament, que fa una crida perquè la sensibilització envers aquesta malaltia no es deixi de costat.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons', dins la programació que l'Ajuntament ha preparat per aquesta jornada, que el consistori sempre intenta aprofitar al màxim diades commemoratives com aquesta.

Tomàs ha afegit, però, que la lluita contra la Sida ha de ser contínua i la sensibilització no ha de parar durant tot l'any.

Enric Tomàs

Intentem aprofitar aquestes diades commemoratives per potenciar la sensibilització.


L'objectiu comú és sensibilitzar la societat santcugatenca envers la malaltia i promoure la mobilització de recursos i intervencions preventives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.