La JSC reparteix preservatius i informació contra la Sida


  • Comparteix:

La secció local de la JSC ha commemorat aquest divendres el Dia Internacional contra la Sida amb un estand informatiu a la plaça de Lluís Millet. Sota el lema 'Que se corra la voz contra el sida. Pásalo', la formació ha repartit preservatius, llaços vermells i diferents fulletons d'informació per sensibilitzar la població.

La branca juvenil del PSC de Sant Cugat ha posat a disposició dels santcugatencs tota mena d'informació, així com preservatius i llaços vermells per sensibilitzar la població al llarg de la diada. La iniciativa, que s'ha presentat sota el lema 'Que se corra la voz contra el sida. Pásalo', pretenia crear una xarxa d'informació entorn la malaltia, tal com ha destacat el primer secretari de les JSC, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

L'objectiu és informar a la gent i repartir anticonceptius, llacets i parlar amb els joves.


Des de les joventuts socialistes han valorat positivament la seva implicació en temes que són 'realment importants per a la societat'. En aquesta tercera edició de la proposta, la JSC també ha enviat missatges de mòbil amb el lema de la campanya per incidir encara amb més força amb l'objectiu de conscienciació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.