La Floresta organitza un 'quinto solidari' en benefici de la Marató de TV3


  • Comparteix:

La Floresta se suma un any més als actes solidaris de la Marató de TV3 amb el tradicional quinto de Nadal. Aquest any, els diners recaptats en tots els actes solidaris es dedicaran a les malalties de dolor crònic. El quinto se celebrarà el 16 de desembre al Centre Social i Sanitari de la Floresta, a les 10 del vespre.

Per tercer any consecutiu, la Floresta participarà en els actes solidaris de la Marató de Televisió de Catalunya. L'associació de veïns d'aquest districte ha organitzat un any més el quinto de Nadal per recollir diners per aquesta iniciativa, que enguany estarà dedicada a les malaties de dolor crònic.

El representant de la Comissió de Festes de la Floresta, Xavier Sans, ha explicat que la solidaritat no és de paraula sinó que 'ha de ser de fets'. Per això, Sans anima a la participació.

Xavier Sans

Partcipiar és molt important, com fer poble i cinèixer els veïns. Però si a més ajudes als necessitats encara és millor.


L'any passat, el quinto solidari de la Floresta va aconseguir recaptar 300 euros, que es van destinar a l'Alzheimer i altres malalties degeneratives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.