Sant Cugat fa el pas institucional definitiu per agermanar-se amb Alba


  • Comparteix:

L'agermanament de Sant Cugat amb la ciutat piemontesa d'Alba està cada vegada més a prop després de l'aprovació en un ple extraordinari del conveni d'agermanament entre les dues ciutats. Tots els grups polítics del consistori s'han felicitat per l'especial relació que s'està establint entre les dues ciutats.

En una sala de plens absolutament plena, els partits polítics amb representació municipal han aprovat per unanimitat el projecte d'agermanament entre Alba i Sant Cugat. Una relació que s'haurà de confirmar, ja al 2007, amb la signatura del mateix projecte a Itàlia i la signatura oficial d'aquest agermanament per part de l'alcalde.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per la marxa dels tràmits administratius i per la ja llarga relació establerta amb la ciutat piemontesa des de fa 5 anys. En aquest sentit, Recoder ha destacat la importància d'un agermanament dels ciutadans i associacions de tots dos indrets.

Lluís Recoder

Un agermanament és entre ciutats i les ciutats són les persones que hi viuen, les institucions que les representen i les entitats que les vertebren.


Per la seva banda, la presidenta del comité d'agermanament d'Alba, Luciana Calda, ha valorat els intercanvis culturals i socials que hi ha hagut els darrers 5 anys i s'ha felicitat per la cordialitat de les diferents visites fetes pels italians a Sant Cugat i els santcugatencs a Alba.

Luciana Calda

Hem arribat a un pas important i dóno les gràcies a tothom per la cordialitat que sempre he trobat aquí, així com la que hi va haver durant la visita santcugatenca a la fira de la tòfona.


El president del comité sancugatenc per l'agermanament amb Alba, Josep Casajuana, al seu torn, ha elogiat la trajectòria d'intercanvis de molts clubs i associacions santcugatencs i albesos.

Joan Casajuana

Si arrivem a la conclusió de que tot intercanvi és bo, seria l'objectiu perquè l'agermanament fos un èxit total.


Tots els grups polítics municipals han donat suport al projecte i tots ells han ofert encesos elogis a tots dos comités d'agermanament per la seva tasca en favor d'aquesta unió dels dos municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.