Promusa aprova les bases per optar a 228 pisos de lloguer general


  • Comparteix:

Promusa ha aprovat les bases per adjudicar 228 habitatges de lloguer general. Els sol·licitants hauran de tenir almenys 23 anys i 10 anys d'empadronament a Sant Cugat. Els lloguers tindran una durada de cinc anys, prorrogables indefinidament cada dos anys si segueixen acomplint les bases d'ajudicació.

Cap dels sol·licitants o de les persones que vagin a viure al pis no poden tenir cap habitatge en propietat. Els sol·licitants hauran de tenir uns ingressos entre 2'5 i 5'5 vegades el salari mínim interprofessional, segons les persones que optin a l'habitatge.

Els adjudicataris hauran de destinar l'habitatge a domicili habitual i l'hauran d'ocupar en el termini de tres mesos des de la signatura del contracte.

Les persones que vulguin optar a un pis de lloguer s'hauran d'inscriure en un llista que Promusa crearà aviat. Els pisos s'adjudicaran en un sorteig públic davant de notari.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

L'Ajuntament vol fer habitatge públic durant molts anys. La nostra idea és fer el 50% d'habitatges de venda i l'altre 50% de lloguer.


En concret, els sol·licitants podran optar a 228 pisos de lloguer que s'estan construint o estan en projecte de construcció.

Els habitatges es repateixen entre quatre promocions: 72 pisos a la plaça dels Rabassaires del barri de la Guinardera; 50, al carrer Vall Seca del Turó de Can Mates; 64, al carrer Benet Cortada de Vullpalleres; i 42, a l'avinguda Francesc Macià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.