L'Eixample Sud exigeix a l'Ajuntament que aturi qualsevol projecte per a l'Arborètum


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de l'Eixample Sud exigeix a l'Ajuntament que paralitzi tots els projectes i les obres que vulgui fer al parc de l'Arborètum. El president de l'entitat, Miquel Quintana, demana a l'equip de govern que es respecti el projecte inicial sobre el parc i avança que presentaran una proposta alternativa. Aquesta és la principal reclamació que surt de l'assemblea ordinària celebrada aquesta setmana, i que només ha comptat amb l'assistència de nou veïns del barri.

L'assemblea de l'Associació de Veïns de l'Eixample Sud ha demanat a l'Ajuntament que aturi tots els projectes i obres que vulgui fer al Parc de l'Arborètum. L'entitat ha decidit sol·licitar a l'equip de govern que li presenti el projecte inicial del parc, de fa dotze anys. L'objectiu és omplir el parc amb arbrat, com constava al primer esborrany, i no deixar lloc per fer-hi activitats de lleure.

El president de l'entitat, Miquel Quintana, explica la proposta de l'associació.

Miquel Quintana

Deixar l'Arborétum de la mateixa manera com s'havia previst dotze anys enrere: una zona completament plena d'arbrat.


L'entitat veïnal farà un estudi amb experts en paisatgisme per presentar un projecte alternatiu i ha exigit que l'Ajuntament esperi a conèixer el projecte de l'entitat veïnal abans de fer res.

Una altra reivindicació de l'entitat és millorar l'accés al parc pel passeig Gaudí i augmentar les mesures per alleugerir l'increment previst de trànsit del barri. L'entitat augura més problemes de circulació quan s'executin projectes com la construcció d'un centre d'Esade a la zona, el desdoblament de la carretera de Cerdanyola i el futur increment de població als nous barris de Vulpalleres i el Turó de Can Mates.

Miquel Quintana

S'ha de fer un estudi de la redistribució de les direccions del trànsit als nostres carrers.


L'assemblea s'ha celebrat per primera vegada al menjador del CEIP Pi d'en Xandri. Tot i la nova ubicació, només nou veïns han assistit a l'assemblea de l'Associació de veïns Eixample Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.