Les pluges provoquen la caiguda d'un mur a la Floresta sense provocar danys personals


  • Comparteix:

Les fortes pluges d'ahir al matí van provocar l'esfondrament del mur d'una habitatge de La Floresta. En aquest mateix districte, els bombers van fer una sortida a les 8 del matí per una filtració d'aigua. La tempesta d'ahir va provocar alguns incidents més, com la bolcada d'un cotxe al carrer del Crist de Llaceres, sense que es produïssin ferits.

L'alcalde Lluís Recoder ha explicat que l'esfondrament del mur es va produir en una habitatge situada prop de l'estació de la Floresta i que les pedres van caure a les escales que surten del recinte ferroviari. Recoder ha dit que la ràpida actuació del propietari de l'habitatge i dels serveis municipals han evitat que hi hagués cap desgràcia personal perquè de seguida es va tancar l'accés als vianants pel lloc del sinistre.

Lluís Recoder

Hem tingut un ensurt que sortosament no ha comportat cap desgràcia personal


L'alcalde ha explicat que l'Ajuntament ha mantingut en estat d'alerta els serveis municipals durant tot el període de pluges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.