Els afectats pel PGM demanen al consistori menys traves a la legalització de cases


  • Comparteix:

El Col·lectiu d'Afectats pel PGM del 1976 a la Floresta demana que la legalització de cases a Valldoreix i Can Cortés no alenteixi la regularització dels seus habitatges. No obstant això, el col·lectiu admet que la legalització avança a bon ritme des que es va constituir una plataforma d'afectats.

La legalització de la norantena d'habitatges a la Floresta depèn de la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) a Can Monmany. Aquesta operació, pendent d'aprovació definitiva, inclou també la legalització de diversos habitatges a Valldoreix i a Can Cortés, entre d'altres accions.

En aquest sentit, el col·lectiu reclama que la inclusió d'altres habitatges en la legalització no endarrereixi la seva regularització. La plataforma tem que es repeteixi una situació similar a l'intent de regularització d'habitatges amb una operació urbanística a Can Busquets que va aixecar fortes discrepàncies polítiques.

Escoltem un dels membres del col·lectiu, Ramon Obach.

Ramon Obach

Ja ens van enredar una vegada amb Can Busquets. No volem que s'endarrereixi la legalització.


No obstant això, Obach ha precisat que la legalització d'habitatges a la Floresta va a bon ritme. El col·lectiu remarca que en els darrers vuit mesos s'ha avançat molt en el procés de regularització de les cases.

Ramon Obach

Estem contents perquè la legalització avança a bon ritme.


El col·lectiu es va fomar fa vuit mesos per defensar la legalització de les cases de la Floresta en situació il·legal des del PGM del 1976.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.