Veïns de Can Magí demanen millorar la connectivitat i reduir el soroll al barri


  • Comparteix:

L'associació de veïns de Can Magí valora positivament l'asfalt sonoreductor que s'ha aplicat, recentment, a la Ronda Nord en el tram que va des d'aquest barri i fins el de Coll Favà. Amb tot, el veïnat d'aquesta zona reclama millores de connectivitat i mesures per continuar combatent la contaminació acústica. Unes demandes que han fet arribar aquest dilluns a l'alcalde, durant una reunió.

L'associació de veïns del barri de Can Magí ha valorat positivament la reunió mantinguda amb l'alcalde, Lluís Recoder, i altres membres de l'equip de govern, i que ha servit per posar sobre la taula les principals demandes del barri.

El president de l'entitat, Joan Abad, ha explicat que la resposta de l'Ajuntament ha estat 'positiva' i ha avançat que Recoder s'ha compromés a visitar, el proper divendres, el barri. Abad espera, però, que la visita no es quedi en una declaració d'intencions i que es puguin solucionar els principals problemes de connectivitat i de contaminació acústica del barri.

Joan Abad

Hi ha hagut una resposta positiva i estem agraïts pel fet que vingui però esperem que no es quedi en una visita i que es puguin solucionar els problemes.


D'altra banda, Abad ha valorat positivament l'asfalt sonoreductor que s'ha posat fa unes setmanes a la Ronda Nord al seu pas per Can Magí.

Joan Abad

Tot el que es faci amb asfalt sonoreductor és fantàstic i més si estan a prop de les vivendes. A qualsevol vial és necessari fer-ho amb aquest asfalt.


Abad espera ara que aquest mateix asfalt sonoreductor es pugui posar a tots els carrers del barri de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.