ICV-EA vincula el seu suport a Ikea a la no-construcció del Vial Interpolar


  • Comparteix:

ICV-EA condiciona el suport a l'arribada d'IKEA a la no-construcció del Vial Interpolar, projecte que recull el pla d'infraestructures de la Generalitat. Els ecosocialites també proposen construir una sortida de l'AP-7 a Can Matas o un vial des de la carretera de Molins de Rei a Can Sant Joan per reduir l'impacte a la mobilitat de la gran superfície. D'aquesta manera, els ecosocialistes pretenen que la instal·lació de la multinacional sueca no congestioni el trànsit a la carretera de Rubí.

ICV-EA reclama que no s'aprofiti l'increment de trànsit que generarà IKEA per construir el Vial Interpolar. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, ha avançat el compromís de l'àrea de Territori a no portar l'aprovació provisional del conveni amb IKEA sense haver-se concretat abans com s'urbanitzarà la zona. D'aquesta manera, ICV-EA podrà comprovar si es contempla la construcció del Vial Interpolar, una infraestructura que també rebutja l'equip de govern.

Escoltem Boix.

Xavier Boix

ICV-EA ha aconseguit que, abans de l'aprovació provisional, es concreti la urbanització del sector.


Malgrat l'oposició al Vial Interpolar, ICV-EA admet la necessitat d'adequar la infraestructura viària a l'arribada d'Ikea. En aquest sentit, els ecosocialistes proposen dues alternatives per impedir un col·lapse de trànsit a la carretera de Rubí. En concret, Boix planteja construir un vial urbà des de la carretera de Molins de Rei a Can Sant Joan o obrir una sortida de l'autopista AP-7 a l'alçada del Turó de Can Matas.

Escoltem el portaveu ecosocialista.

Xavier Boix

Tenim un problema amb l'accés d'IKEA perquè correm el risc de col·lapsar la carretera de Rubí.


En el ple municipal d'aquest mes, es debatrà, amb tota probabilitat, l'aprovació inicial del conveni amb Ikea per concretar l'arribada de la multinacional. Aquest tràmit és previ a l'aprovació provisional de l'acord amb la gran superfície.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.