Correus commemora els 250 anys de la creació dels carters urbans


  • Comparteix:

Correus commemora des del passat octubre el 250è aniversari de la creació del cos de carters urbans de Madrid. L'ens estatal celebra aquesta efemèride amb la campanya 'Ajuda el teu carter' que pretén conscienciar la ciutadania de la importància d'utilitzar els codis postals. La campanya arriba a Sant Cugat enmig de les crítiques pel mal funcionament del servei.

Els propers dies els ciutadans de tot l'Estat espanyol rebran un tríptic de Correus on s'explica que, per millorar el servei, els usuaris poden col·laborar escrivint sempre el codi postal en les cartes i paquets. Aquesta campanya s'inclou en la commemoració del 250è aniversari del nomenament del primer carter.

Així ho ha explicat el cap de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez, que ha afegit que tot i això el servei es va fer realment universal a Espanya amb l'aparició del segell fa 150 anys.

Ibáñez ha descartat que aquesta campanya hagi de crear malestar a Sant Cugat per la polèmica que s'arrossega per les queixes continuades de molts ciutadans sobre el servei postal.

Vicenç Ibáñez

La conveniència o no de coincidir aquesta campanya amb el malestar que hi pugui haver a Sant Cugat no ens preocupa perquè la campanya pot ajudar a la conscienciació de la ciutadania.


Correus ha aprofitat l'ocasió per negar de nou la gravetat dels problemes postals a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.