L'alcalde Lluís Recoder posa la primera pedra del nou escorxador municipal


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder posant la primera pedra del nou escorxador

L'alcalde Recoder posant la primera pedra del nou escorxador

D'aquí a un any entrarà en funcionament el nou escorxador municipal, al costat de la deixalleria del polígon de Can Calopa. Aquest és el tercer trasllat de l'escorxador des de la seva creació, i suposarà una millora significativa pels veïns del barri de Sant Francesc.

Ahir es va col·locar la primera pedra de les noves instal·lacions de l'Escorxador, que es farà en uns terrenys de l'Ajuntament de més de 6.900 metres quadrats. El nou centre comptarà amb les tecnologies més modernes, i es convertirà en un dels millors de la comarca. Segons el concessionari del servei, Josep Masó, aquesta és una aposta molt important per la qualitat:

Josep Massó

El que volem amb aquest escorxador és arribar a tenir carn de qualitat


El projecte suposarà una inversió de més de 2 milions d'euros, que aportaran en la seva totalitat els socis concessionaris. L'edifici comptarà amb més de 4.000 metres quadrats, dividits en dues plantes. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància que tindrà el nou escorxador per la ciutat:

Lluis Recoder

A diferència dels grans escorxador aquest continuarà sent un de petit, però modern i que incorporarà els avantatges que tenen les coses petites i pròximes


La línia de vacum del nou escorxador tindrà capacitat per més de 40 unitats per hora, mentre que la de oví té capacitat per 200 animals per hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.