Restablert el servei dels FGC, afectat durant dues hores per un accident


  • Comparteix:

Minuts després de les deu del matí s'ha restablert el servei de Ferrocarrils de la Generalitat després que aquest quedés interromput entre les estacions de Plaça Catalunya i Gràcia a causa d'un accident. Dues persones han resultat ferides, una d'elles gravetat, en quedar atrapades a les portes del comboi. A hores d'ara els trens circulen dins l'horari habitual.

Un matí de caos als Ferrocarrils de la Generalitat. Dues persones han resultat ferides, una d'elles de gravetat, en quedar atrapades a les portes d'un comboi a l'estació de Provença. A causa d'aquest accident, el servei de tren ha quedat interromput durant més d'una hora entre les estacions de Gràcia i Plaça Catalunya i ha afectat les línies de Reina Elisenda, Avinguda Tibado i el Metro del Vallès.

Escoltem les reaccions d'alguns usuaris dels FGC afectats per aquesta incidència.

Usuaris dels FGC

He agafat el tren a Sant Cugat com sempre a quarts de nou i el trajecte habitual de 20 minuts avui l'he fet en una hora i quart. Quan anavem a agafar els FGC a Provença ens hem trobat l'estació tancada i hem hagut d'agafar el tren a Gràcia on hi havia una multitud.


Els dos ferits han estat traslladats a l'Hospital Clínic. A hores d'ara els trens ja circulen dins l'horari habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.