El PSC demanarà millores al servei de Correus al Congrés dels Diputats


  • Comparteix:

El PSC defensarà el pròxim dimecres al Congrés dels Diputats una proposició no de llei que insta el govern espanyol a 'normalitzar definitivament' el servei de Correus al Vallès. Els socialistes remarquen la manca de qualitat del servei a Sant Cugat, Terrassa i Rubí.

La diputada santcugatenca, Montserrat Colldeforns, serà una de les encarregades de presentar la proposició no de llei. La iniciativa recorda a l'executiu espanyol que fa 'bastants anys' que el Vallès expressa el seu malestar per la qualitat del servei de Correus.

El PSC subratlla que ja s'han presentat queixes d'ajuntaments afectats, ciutadans i associacions empresarials sens haver-se aconseguit 'una millora substancial' del servei.

Els socialistes també denuncien que la situació s'ha traduït en un augment de la quota d'empreses privades que no troben competència 'a causa de la manca de qualitat' dels serveis de Correus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.