Els santcugatencs ja s'han gastat dos milions d'euros en loteria de Nadal


  • Comparteix:

Les administracions de loteria de la nostra ciutat ja porten venuts més de dos milions d'euros en loteria de Nadal. Enguany, els santcugatencs han fet un esforç econòmic més gran que l'any passat perquè la sort els vingui de cara al sorteig del pròxim 22 de desembre.

Els santcugatencs ja han destinat més de 2 milions d'euros en la loteria de Nadal. Per administracions, la número 1 del carrer Valldoreix ha venut 250.000 euros, la 2 del carrer Major ha venut 700.000 euros i la número 3, la de Torre Blanca, n'ha venut per valor d'un milió.

El propietari de l'administració número 2, Pere Vilarasau, explica que el seu establiment ha incrementat les vendes respecte l'any passat.

Pere Vilarasau

Crec que haurem pujat entre un 5 i un 7 per cent però haurem d'esperar a les devolucions de les entitats.


Però els santcugatencs encara tenen fins divendres per comprar els seus dècims de la loteria de Nadal. Escoltem les seves opinions d'alguns d'ells.

compradors

He comprat com altres anys per tota la familia. No he pogut comprar fins avui perquè he tingut molta feina.


El sorteig serà el pròxim 22 de desembre. Sant Cugat espera repetir la sort de fa dos anys, quan el segon premi va recaure a l'administració número 1 del carrer Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.