La revetlla de l'Envelat i la del CMSC amenitzaran la nit de Cap d'Any


  • Comparteix:

Una revetlla a l'Envelat i una al Club Muntanyenc Sant Cugat són les dues festes que l'Ajuntament ha preparat perquè els més joves puguin celebrar el Cap d'Any a la ciutat. Les dues festes pretenen ser una alternativa a l'oferta de la ciutat i evitar que els santcugatencs hagin de marxar fora.

Un any més l'Ajuntament ha preparat dues festes perquè els més joves de la ciutat puguin gaudir de la última nit de l'any a la ciutat amb una oferta de lleure alternatiu i de proximitat.

El tinent d'alcalde de joventut, Toni Ramon, explica la inciativa d'aquestes festes.

Toni Ramon

Aquestes festes es van iniciar amb l'obejctiu que els joves puguin trobar una alternativa i evitar que els joves hagin de marxar per celebrar la revetlla.


Enguany el Cap d'Any de l'Envelat s'emmarcarà dins del programa la Nit més Jove en una festa gratuïta organitzada per l'Ateneu i dirigida als joves majors de 14 anys. La festa començarà a dos quarts d'una de la nit i acabarà a dos quarts de cinc de la matinada.

Una de les organitzadores, Maica Sanz, explica el perfil que prendrà la festa.

Maica Sanz

El cap d'any de l'envelat tindrà un funcionament semblant al de l'any passar. Hi haurà música, ball, dj's, projeccions.


L'altra festa, dirigida als majors de 18 anys, tindrà lloc al Club Muntanyenc Sant Cugat. El club ha preparat diferentes activitats per incentivar la participació. La festa durarà des de la una fins a dos quarts de sis de la matinada.

Un dels organtizadors del Club Muntanyenc Sant Cugat, Oriol Roda, explica els atributs de la festa.

Oriol Roda

Organitzem la festa per major de 18 anys, li hem volgut donar un component més lúdic, fent una lliga d'embolics.


L'any passat més de 500 persones van passar per la festa de l'Envelat i unes 300 es van acostar a la festa que es va fer al Teatre de la Unió. L'Ajuntament destina un pressupost de quasi 15.000 euros a totes dues festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.