Recoder inaugura les noves instal·lacions d'Opel Autocugat a la ciutat


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones van assistir a la inuaguració

Més d'un centenar de persones van assistir a la inuaguració

Opel Autocugat ha inaugurat les seves noves instal·lacions a l'Avinguda Cerdanyola número 100. El nou local, que disposa de 8.400 metres quadrats, centrarà els seus esforços en l'atenció instantània al client i una àmplia gamma de prestacions.

Després de 10 anys de feina a la ciutat, Opel Autocugat renova el seu compromís amb els ciutadans oferint-los una atenció més personalitzada i noves instal·lacions. El local, amb una plantilla de 24 treballadors, disposa de 450 metres quadrats d'oficines, 800 metres dedicats a l'exposició de vehicles i la resta l'ocupen la botiga d'autoservei, els tallers, i el pàrquing, entre d'altres prestacions.

El gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, s'ha mostrat molt il·lusionat amb l'obertura d'aquestes instal·lacions i ha destacat els avantatges dels seus serveis:

Josep Mª Negre

Una oficina com aquesta ens fa guanyar en qualitat i innovació


A banda d'un assessorament personalitzat, els clients d'Opel Autocugat poden adquirir cotxes nous o d'ocasió, fer recanvis, comprar accessoris, o passar pels tallers de mecànica i xapa i pintura.

L'alcalde Lluís Recoder ha estat l'encarregat d'inaugurar el local i ha subratllat la tasca realitzada pel concessionari per fer de Sant Cugat un lloc de referència:

Lluís Recoder

Hi ha empreses a la ciutat, com Opel Autocugat, que aposten per la qualitat en el servei


Més d'un centenar de persones han assistit a la inauguració de les noves instal·lacions d'Opel Autocugat, entre ells el representant d'Opel a Espanya, Pablo Anglicano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.