'Un nen, una joguina' repartirà regals a 350 nens i nenes


  • Comparteix:

Uns 350 nens i nenes de Sant Cugat es beneficiaran enguany de la campanya 'Un nen, una joguina' que des de fa 26 anys fa possible el Grup de Joves de la Parròquia. L'Ajuntament i l'Olimpyc de la Floresta, col·laboradors de la campanya, han elogiat aquesta iniciativa que pretén que cap nen del municipi es quedi sense una joguina en aquestes dates tan especials.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha cridat l'atenció sobre el fet que aquesta campanya solidària respon a unes necessitats reals. Tomàs ha dit que més enllà de la imatge 'maca' de la ciutat hi ha una realitat social amb complicacions.

Enric Tomàs

Això respon a una necessitat social evident. Sant Cugat, més enllà de la imatge 'maca' també té una realitat social amb complicacions.


Per la seva banda, el representant del Grup de Joves de la Parròquia Oriol Andrés ha explicat que enguany han crescut les necessitats respecte l'any anterior. S'ha passat de 300 nens a 350 i per aquest motiu són tan importants, ha dit Andrés, les aportacions econòmiques i de joguines.

Oriol Andrés

Enguany han crescut les necessitats i ha elogiat totes les col·laboracions com les de l'Ajuntament, La Caixa, i d'altres com les dels alumnes del CEIP Ferran i Clua.


Andrés ha explicat que el mercadal d'articles artesanals fet per aquestes escolars ha produït 1.200 euros. Lluny dels gairebé 2.500 de l'Ajuntament, però molt important pel fet de ser escolars. Andrés tampoc no ha oblidat totes les aportacions fetes pels diferents comerços de la ciutat.

Per part de l'Olimpyc de la Floresta, Joan R. Subirats ha explicat que des de fa uns anys aprofiten el partit amistòs de Nadal per col·laborar amb la campanya de recollida de joguines. Enguany, el 30 de desembre han preparat una jornada molt especial amb un taller de castells amb el 'Team Towers' i un partit de futbol sala contra el Marfil Santa Coloma, de la divisió de plata. Tots els que hi assisteixin estan cridats a portar una joguina.

Escoltem Joan R. Subirats.

Joan R. Subirats

Demanem a tothom que porti una joguina perquè per petita sigui els fa una il·lusió molt gran.


Subirats també ha agraït l'aportació de carnisseries Tubau, fruites Sanahuja, Milar Tobella i l'empresa brasilera d'equipament esportiu DalPonte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.