L'Envelat espera superar les 30.000 visites per festes de Nadal


  • Comparteix:

L'Envelat de Nadal ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb l'actuació de Pentina el Gat. L'alcalde, Lluís Recoder, ha participat en una inauguració especial on han col·laborat grans i petits. Fins al 3 de gener tots aquells que vulguin podran gaudir d'espectacles, tallers, contes, esports i màgia, entre d'altres activitats. Es tracta de la disetena edició d'aquest parc lúdic que enguany preveu superar les 30.000 visites de la passada edició.

Tot i que les activitats ja han començat al matí, l'espectacle de Pentina el Gat ha servit per donar el tret de sortida oficial a l'Envelat d'enguany. D'aquesta manera el grup d'animació amb la col·laboració de l'alcalde, Lluís Recoder, ha donat llum verda a les activitats al parc Ramon Barnils.

Segons Recoder, aquesta és una bona alternativa per a les famílies santcugatenques en aquestes dates.

Lluís Recoder

La millor alternativa a l'avorriment a les vacances de Nadal. Intentem que tots els nens tinguin on passar-ho bé amb activitats de qualitat.


A banda dels tallers i els espectacles a l'Envelat, també s'han disposat diversos espais on es poden fer des de malabars, tennis taula i anar amb bicicleta. Enguany destaquen les novetats de la carpa màgica amb sessions d'il·lusionisme a més de 2 rocòdroms i una tirolina. De la seva banda, els joves tenen la seva cita a les nits amb concerts. D'aquesta manera grans i petits podran gaudir de les activitats al matí i a la tarda fins al gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.