El conseller Tresserras crearà un equip negociador per abordar el futur de TVE


  • Comparteix:

El conseller de Cultura i Comunicació, Joan Manuel Tresserras, crearà un equip negociador que tindrà com a principal objectiu d'abordar el futur del circuit català de televisió. En una entrevista a TVE, Tresserras considera que els tres mesos de pròrroga a Radio 4 i a Sant Cugat cal aprofitar-los i ha agraït el suport de tots els grups parlamentaris perquè es mantingui la desconnexió actual.

En aquesta mateixa entrevista, el nou conseller ha insistit que el centre de producció de Sant Cugat ha de servir per potenciar la indústria audiovisual a Catalunya i per garantir el mandat constitucional de suport a la diversitat lingüística. Tresserras ha recuperat una idea esbossada dijous passat en l'entrevista que li va fer la periodista Mònica Terribas: estendre la programació de Sant Cugat a tots els territoris de parla catalana.

Tresserras ha dit que la negociació és alhora política, econòmica, jurídica i professional perquè s'ha de tenir un projecte de futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.