L'Ajuntament tornarà a presentar les Planes a la llei de barris


  • Comparteix:

L'Ajuntament tornarà a presentar les Planes a la propera convocatòria de la llei de barris de la Generalitat. El govern té previst destinar 100 milions d'euros per millorar una quinzena de barris de Catalunya. Les Planes va quedar exclosa dels ajuts del govern en la passada convocatòria.

La nova convocatòria de la llei de barris de la Generalitat s'obrirà al gener. L 'Ajuntament ha decidit presentar una vegada més les Planes al concurs, després que quedés exclosa en la convocatòria del 2006.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha dit que l'Ajuntament treballarà per millorar el projecte.

Mercè Conesa

En prinicpi mantenim el projecte, però mirarem de millorar-ho per tal que no sigui rebutjat.


Pel que fa a les xifres econòmiques, la Generalitat té previst destinar 100 milions d'euros en total als 15 barris catalans seleccionats i a més els municipis seleccionats hauran d'aportar un total de 100 milions d'euros més per a la remodelació de les àrees.

Pel que fa a la nostra ciutat, una de les principals actuacions que es farien és la urbanització del districte de les Planes.

Mercè Conesa explica en què consisteix el projecte que es presentarà.

Mercè Conesa

L'ojectiu és obtenir recursos per urbanitzar el barri, millorar aspectes de qualitat de vida.


Tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament han sol·licitat que l'equip de govern presenti les Planes a la llei de barris. En darreres ocasions, diferents barris del Vallès com el Pinar, de Rubí o el Parc Fluvial del Riu Ripoll de Sabadell han estat escollits d'entre totes les sol·licituds.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.