El peatge dels Túnels de Vallvidrera creix per sobre la mitjana de Catalunya


  • Comparteix:

Els peatges dels Túnels de Vallvidrera s'apujaran més del 3'5% al 2007. La tarifa se situarà als 3'22 euros en hores punta, i als 2'86 euros en hores vall a partir de l'1 de gener. La C-16 entre Sant Cugat i Terrassa costarà 1'08 euros de dilluns a divendres i 1'96 euros els dissabtes i els dies festius. El tram entre Sant Cugat i les Fonts serà gratuït per als usuaris de Teletac.

L'any nou porta un augment en el preu dels peatges. Als Túnels de Vallvidrera, una de les principals vies de comunicació de la nostra ciutat amb Barcelona, les tarifes s'apujaran més del 3'5% l'any 2007. Els preus a les hores punta se situaran en 3'22 euros i els dies festius i hores vall el peatge serà de 2'86 euros.

El peatge de la C-16, entre Sant Cugat i Terrassa, també augmentarà un 3'5%. De dilluns a divendres, tindrà un cost de 1'08 euros. Dissabtes i festius, el preu serà de 1'96 euros. El tram entre Sant Cugat i les Fonts serà gratuït per a tots els usuaris de Teletac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.