Diversitat d'oferta d'oci i restauració per al Cap d'Any


  • Comparteix:

Sant Cugat s'omple de propostes per a celebrar la nit de Cap d'Any. Dues festes organitzades per l'Ajuntament al Club Muntanyenc i l'Ateneu, i les ofertes de discoteques, amb un preu màxim de 30 euros per entrada, són les principals opcions per passar la primera nit de l'any. Els restaurants ofereixen menús per a aquesta nit que oscil·len entre els 50 i els 120 euros.

L'Envelat i el Club Muntanyenc són les dues festes que l'Ajuntament ha organitzat per a celebrar l'arribada del 2007. Pel que fa a l'entrada, la festa de l'Ateneu és gratuïta i al Club Muntanyenc és de 10 euros.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica les opcions de l'Ajuntament.

Toni Ramon

Aquestes festes es van iniciar amb l'obejctiu que els joves puguin trobar una alternativa i evitar que els joves hagin de marxar per celebrar la revetlla.


A banda d'aquestes opcions, també hi ha les discoteques i locals d'oci de la ciutat que ofereixen festes amb preus que oscil·len entre els 20 i els 30 euros. Aquests preus inclouen dues consumicions, un cotilló i copa de cava.

Pel que fa als sopars, els restaurans ofereixen menús especials, que en alguns casos també inclou ball, amb preus que van dels 50 als 120 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.