La policia no descarta cap hipòtesi en la mort violenta de l'empresari santcugatenc Joan Alsina


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la mort amb violència de l'empresari de la construcció santcugatenc Joan Alsina, que va ser trobat a l'interior del seu domicili, situat al carrer Pahissa, al barri de l'Eixample Sud. La policia ha obert una investigació per esbrinar si el mòbil del possible crim és el robatori, tot i que no es descarta cap hipòtesi. El cas està sota secret de sumari.

Una de les dues filles de l'empresari va trobar el cos a l'interior de la vivenda dilluns, al voltant de la una del migdia, i va trucar a la Policia Local. Encara es desconeix el mòbil del possible crim i si aquest es va produir durant un assalt a l'habitatge, un adossat situat al número 35 del carrer Pahissa, en una urbanització propera al Golf Sant Cugat.

Fonts de la investigació han explicat a l'agència Efe que l'autor o autors del possible homicidi van regirar diverses zones de la vivenda, encara que no ha trascendit si s'han trobat a faltar objectes de valor. No obstant això, els experts policials creuen haver trobat indicis que portarien a pensar que el mòbil del crim no és el robatori. Els investigadors no descarten, per ara, cap hipòtesi.

El conseller d'Interior, Joan Saura, assegura que encara és aviat per determinar el mòbil del crim.

Joan Saura

No puc descartar-ho ni confirmar-ho en aquests moment. Sabem que hi ha hagut un assassinat amb violència. La investigació continua oberta.


Els Mossos d'Esquadra han explicat que la mort, que va ser violenta, no es va produir per arma de foc. Segons informa l'agència Efe, la policia científica apunta a l'arma blanca com la probable causant de les ferides mortals.

El jutge de Rubí que instrueix les diligències ha ordenat la realització de l'autòpsia, prevista per aquest dimecres i que haurà de determinar, entre d'altres coses, el moment exacte de la mort, que podria ser el 31 de desembre o l'1 de gener. El cas continua sota secret de sumari.

El barri de l'Eixample Sud, on vivia l'empresari mort, ha quedat impactat per la notícia. Algunes de les veïnes de la zona expressaven així la seva preocupació.

Veïnes

El barri era molt tranquil fins ara. Que jo sàpiga, aquí no s'havien produït robatoris.


Joan Alsina, de 51 anys, era propietari, amb tres dels seus germans, de la multinacional catalana Encofrats Alsina, amb seu a Montcada i Reixac, i delegacions a Xile, Itàlia, Rússia i els EUA. Es tracta d'una de les principals empreses del sector, que dóna feina a 600 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.