Els nens i nenes de la ciutat entrevisten l'alcalde a l'Envelat


  • Comparteix:

Els més petits de la ciutat tindran avui l'oportunitat d'entrevistar l'alcalde a l'Envelat de Nadal, al Parc Ramon Barnils. Lluís Recoder se sotmetrà a les preguntes dels menuts en el marc del magazín 'Sant Cugat a Fons' de Ràdio Sant Cugat, dirigit per Sílvia González. Entre els participants, se sortejaran entrades a Port Aventura i una panera.

Els periodistes d'aquesta emissora cediran per un dia els micròfons als infants, que sotmetran l'alcalde al tercer grau més divertit i deshinibit. Durant prop d'una hora, a partir de les 11 del matí, seran ells els encarregats de conduir l'entrevista a Lluís Recoder, en el marc del magazín informatiu 'Sant Cugat a Fons'. Tot plegat es podrà veure a la carpa principal de l'Envelat, al Parc Ramon Barnils.

La conductora i directora de l'espai, Sílvia González, explica la dificultat d'aquesta entrevista.

Sílvia González

Aquesta entrevista no és tan fàcil com sembla. Es passa una mala estona. Però serà divertit i hi haurà molts premis.


A més, entre tots els participants al programa, Ràdio Sant Cugat sortejarà entrades per anar a Port Aventura i una panera de productes nadalencs, en col·laboració amb el comerç local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.