La masia de Torre Blanca habilita una aula d'estudi per als joves de la ciutat


  • Comparteix:

La masia de Torre Blanca habilitarà, des d'aquesta setmana, aules d'estudi per als més joves. D'aquesta manera, el nou espai juvenil de la ciutat segueix amb la tradició que la Casa de Cultura ha realitzat durant els últims ants. L'objectiu és que els estudiants disposin d'un espai per preparar els seus exàmens.

Els joves de Sant Cugat tenen des d'aquesta setmana un espai més per estudiar. La masia de Torre Blanca, en substitució de la Casa de Cultura, ha habilitat una aula d'estudi per al jovent santcugatenc.

El cap de centre de la masia de Torre Blanca, Joan Carles Busquets, ha animat tots els joves de la ciutat a utiltzar aquest espai pels seus estudis. Busquets ha destacat l'ampli horari d'obertura que té la sala d'estudi.

Joan Carles Busquets

Vem veure que hi havia la demanda de que ara no tenien tants espais per estudiar. Convidem a tots a que vinguin a estudiar perquè, a més, tenim un horari molt ampli.


La masia de Torre Blanca ofereix, també des d'aquesta primera setmana de 2007, la possibilitat d'utiltzar la sala d'ordinador d'ús lliure i amb connexió gratuïta a internet, així com una sala d'expressió, entre d'altres iniciatives.

Busquets considera que és una primer pas per obrir més i donar a conèixer del tot aquest nou espai juvenil de la ciutat.

Joan Carles Busquets

També està obert la sala d'ordinadors d'ús lliure amb connexió gratuïta a Internet. És un primer inici perquè la gent vingui a veure com està la masia i comença a fer-se una mica amb la casa.


Recoderm que l'horari d'obertura de sala d'estudi de la masia de Torre Blanca és de dilluns a divendres de 8 del matí a tres de la tarda i de cinc a dotze de la nit i els dissabtres de 10 a dues i de cinc de la tarda a deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.