El Síndic de Greuges demana canvis en la gestió de Correus per millorar-ne el funcionament


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges ha demanat a Correus que faci alguns canvis en la gestió de l'ens postal per millorar el servei a Catalunya. El Síndic ha detectat mancances d'infraestructures, d'organització i de personal a diferents ciutats del país, entre elles Sant Cugat. És per això que el 'defensor del poble' demana més marge de maniobra per a la direcció de Correus a Catalunya.

El Síndic de Greuges ha demanat 'canvis substancials' en la gestió del servei de Correus a Catalunya, després d'obrir una actuació d'ofici per investigar diverses queixes per la prestació d'aquests serveis a diversos municipis, entre ells Sant Cugat.

El Síndic ha demanat més descentralització de l'empresa, més col·laboració amb l'administració catalana i que s'incrementin els controls per garantir la qualitat del servei. A més, proposa que s'adoptin mesures alternatives com la instal·lació de bústies a l'entrada de les urbanitzacions, centres comercials i polígons industrials.

El director d'Ordenació del Territori i Relacions Locals del Síndic, Matias Vives, ha explicat que Sant Cugat és una de les ciutat on s'han detectat mancances d'infraestructures, organització i personal. Aquesta última és, segons Vives, el principal problema de Correus.

Matias Vives

Sant Cugat és una de les queixes que nosaltres teníem, no només per part dels usuaris sinó també per part de l'ajuntament.


Vives ha explicat que ara el Síndic de Greuges resta a l'espera que la direcció de Correus decideixi si fa ús o no dels suggeriments que els hi fan des del Síndic.

Matias Vives

Nosaltres estem a l'espera d'una banda de que la direcció de correus ens digui que pensa fer amb aquests suggeriments.


L'informe del Síndic de Greuges l'han fet arribar al Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a la Federació i Associació de Municipis de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.